Tahmazoglu Esnaf Ve Vatandaslarla Bir Araya Geldi

Tahmazoglu Esnaf Ve Vatandaslarla Bir Araya Geldi

Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu saha çalismalari çerçevesinde esnaf ve vatandaslarla bir araya gelerek fikir alisverisinde bulundu.

Göreve geldigi günden itibaren Sahinbey Ilçesi’nin çesitli noktalarinda sik sik vatandaslarla bir araya gelen, Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, hali hazirda gerçeklestirilen ve ilerleyen süreçte yapilmasi planlanan çalismalar hakkinda bilgilendirmelerde bulundu. Halkin taleplerini önemsediklerini belirten Baskan Tahmazoglu, katilimci bir yaklasimla, vatandaslarla dogrudan iletisim kurarak belediye hizmetlerinin gelistirilmesine yönelik fikir alisverisinde bulunmanin önemine dikkat çekti.

“Esnafimizin fikirleri bizim için önemli”

Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu vatandas ve esnafla bir araya gelmekten dolayi mutluluk duydugunu ifade ederek, “Esnafimiz ve vatandaslarimizla Ilçemize dair keyifli sohbetler gerçeklestirdik. Talepleri dinledik, karsilikli fikir alisverisinde bulunduk. Nazik ve samimi yaklasimlari için tüm esnafimiza ve hemsehrilerimize tesekkür ederim” dedi.

Esnafa hayirli isler ve bereketli kazançlar dileyen Baskan Tahmazoglu, vatandaslarla da kisa süreli sohbetler edip, bol bol hatira fotografi çektirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile