Tarakli Kaymakami Levent Küçük'e Veda Yemegi

Sakarya'nin Tarakli ilçe kaymakamligina bes ay vekalet etmesinin ardindan Aydin'in Kuyucak ilçesine atanan Kaymakam Levent Küçük için veda yemegi düzenlendi.

Tarihi Hacirifatlar Konagi'nda düzenlenen etkinlige, Belediye Baskani Ibrahim Pilavci, Ilçe Jandarma Komutani Mustafa Karadas, Ilçe Emniyet Amiri Berke Biber, siyasi parti temsilcileri ve daire amirleri katildi.

Kaymakam Küçük, konusmasinda, ilçedeki görev süresinde güzel dostluklar edindigini belirterek, veda yemegine katilan herkese tesekkür etti.

Tarakli'ya görevlendirildigini ögrendigi ilk andan itibaren mutlu sekilde yürüttügü görevini tamamladigini anlatan Küçük, "Bu ilçeyi dogdugum memleketim gibi sevdim. Hep sizden biri gibi olmaya gayret ettim ve size hizmet etmenin gururunu yasadim. Bu süreçte bir kusurumuz veya eksigimiz olduysa hakkinizi helal edin. Bes aylik süre içerisinde uyum içinde çalistigim, basta Belediye Baskanimiz dostum Ibrahim Pilavci'ya ve mesai arkadaslarima çok tesekkür ediyorum." ifadesini kullandi.

Pilavci da sahsi ve hemserileri adina Kaymakam Küçük'e tesekkür ederek, "Kendisi Tarakli'yi kisa süre içerisinde çok seven insanlardan biri oldu. Inanamiyorum ki Kaymakam bey, bizleri ve Tarakli'yi hiçbir zaman unutmayacak. Kapimiz her zaman açik olacak. Yeni görev yerinde basarilar diliyorum." seklinde konustu.

Konusmalarin ardindan Kaymakam Küçük'e çesitli hediyeler takdim edildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile