Tarım Sigortası Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Tarım Sigortası Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Tarım sigortaları konusunda Malatya'da bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

İl Genel Meclisi Salonu’nda Tarsim Malatya Bölge Müdürlüğü ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından Gıda Tarım ve Hayvancılık İl-İlçe Müdürlüğü perSoneline yönelik Devlet Destekli Tarım Sigortaları tanıtım toplantısında bilgilendirme yapıldı.

Toplantıya, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Vekili Ramazan Aytekin, Tarsim Malatya Bölge Müdürü Sabri Akın, Bölge Müdür Yardımcısı Bünyamin Kadak, ilçe müdürleri, Targel Tarım danışmanları ve il-ilçe müdürlükleri perSoneli ile zirat mühendisleri katıldı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Vekili Ramazan Aytekin, açılış konuşmasında, Malatya tarımım ve hayvancılığı hakkında bilgi verip, sigortanın önemini anlattı.

Tarsim Malatya Bölge Müdürü Sabri Akın ise tarım sigortasının önemini anlatıp, tarım sigortası konusunda köy köy Son başvuru tarihinin web sitelerinde yer aldığını bildirdi.

Tarsim Bölge Müdür Yardımcısı Bünyamin Kadak, Devlet Destekli Tarım Sigortaları Sistemi’nin işleyişi hakkında bilgi vererek, katılımcıların sorularını cevaplandırdı .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile