Tarsus'ta Depremzedelere Her Gün 6 Bin Sicak Yemek

Tarsus'ta Depremzedelere Her Gün 6 Bin Sicak Yemek

Tarsus Belediyesi deprem bölgelerinden ilçeye gelen vatandaslar için sicak yemek ikramina devam ediyor.

11 ili vuran iki büyük depremin yaralarini sarmak için tüm ekipleriyle ilk andan itibaren harekete geçen Tarsus Belediyesi, deprem bölgesine yaptiklari yardimlarin yani sira yemekhanesinde ilçede konaklayan depremzede vatandaslar için sicak yemek hizmeti veriyor. Kent genelinde günlük ortalama 6 bin dagitilan ve yemekhanede özenle hazirlanan sicak yemekler, deprem bölgesinden gelerek kentte konaklayan vatandaslara ulastiriliyor.

Tarsus Belediyesi depremzede vatandaslar için sicak yemek hizmetini özveri ile sürdürerek, günlük çorba ve yemek dagitiyor. Depremin ilk anlarindan itibaren, basta arama kurtarma çalismalari olmak üzere barinma ve lojistik ile birlikte gida, giysi ve diger malzeme desteklerini sürdüren Tarsus Belediyesi, kente gelen vatandaslarin yaralarini bir bir sarmak için çalisiyor.

"Tek yürek çalisiyoruz"

Tarsus Belediye Baskani Haluk Bozdogan, desteklerinin devam edecegini dile getirerek, “Deprem bölgesinden kentimize gelen vatandaslarimiz için Tarsus Belediyesi olarak tek yürek çalisiyoruz. Bu süreçte belediyemizin yemekhanesinde aslar kaynamaya devam ediyor. Elimizden gelen tüm destegi saglamak adina var gücümüzle çalisiyoruz. Günlük ortalama 6 bin yemek vatandaslarimiza ulasiyor, günde 3 ögün çorba ve yemek hizmetimiz 5-6 noktada sürüyor. Yaralari tek tek birlikte saracagiz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile