Taskin Açiklamasi ''Hizmette Kararliyiz''

Taskin Açiklamasi ''Hizmette Kararliyiz''

Battalgazi Belediyesi, Orduzu Mahallesi Leylekpinari mevkiinde 5 kilometrelik yolun sathi asfalt serimini tamamladi. Belediye Baskani Bayram Taskin, "Her mahalleye esit hizmet götürme anlayisimizla, vatandaslarimizin yasam kalitesini artirmak için çalisiyoruz" dedi.

Battalgazi Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri tarafindan Orduzu Leylekpinari mevkiinde 5 kilometrelik yolun sathi asfalt serimi tamamlandi. Kisa bir süre önce baslatilan ve yogun çalisma sonrasinda tamamlanan yol konforlu hale getirilirken, mahalle halkinin bir süredir talep ettigi çalisma gerçeklestirilmis oldu. Yol çalismasiyla toz ve topraktan kurtulan mezra sakinleri, Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin’a yapilan çalismalardan dolayi tesekkür etti.

“Ilçemizin her noktasina hizmet götürecegiz”

Amaçlarinin ayrim yapmaksizin her mahalleye hizmet götürmek oldugunu belirten Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin, "Battalgazi Belediyesi olarak ilçemizin her noktasinda çalismalarimizi sürdürüyoruz. Vatandaslarimizin ulasimda sikinti yasamamasi için gereken her türlü adimi atiyoruz. Orduzu Leylekpinari mevkiindeki yol çalismamiz da bu anlayisin bir yansimasidir. Artik vatandaslarimiz daha güvenli ve konforlu bir sekilde yolu kullanabilecekler. Amacimiz, ilçemizin her kösesine kaliteli hizmet götürmektir. Vatandaslarimizin yasam kalitesini artirmak için her zaman sahada olacagiz. Sadece ana yollar degil, mezra ve köy yollarinda da çalismalarimiz sürecek. Herkesin rahatça ulasim saglayabilecegi bir Battalgazi için çalismaya devam edecegiz " seklinde konustu.

“Talebimiz kisa süre içinde yerine getirildi”

Mahalle sakinlerinden Ali Türkoglu, yapilan yol çalismasi için Battalgazi Belediyesine tesekkür ederek, "Eskiden bu yoldan geçmek çok zordu, toz ve topraktan geçilmiyordu. Özellikle yagisli havalarda yolun durumu daha da kötülesiyordu ve ulasim neredeyse imkansiz hale geliyordu. Simdi ise daha rahat ve konforlu bir ulasim imkanimiz var. Çocuklarimiz okula giderken artik zorlanmayacak, acil durumlarda yolu daha kolay kullanabilecegiz. Belediye Baskanimiz Bayram Taskin ve ekibine bu önemli hizmet için tesekkür ediyorum" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile