Tatvan'da Çocuklar Sömestir Tatilini Doya Doya Yasiyor

Tatvan'da Çocuklar Sömestir Tatilini Doya Doya Yasiyor

Bitlis’in Tatvan Belediyesi tarafindan sömestr tatilinde olan çocuklarin keyifli zaman geçirmelerini saglamak amaciyla “Sömestr Tatili Senligi” düzenlendi.

Yariyil tatilinin gelmesiyle birlikte Tatvan Belediyesi ögrencilere karne hediyesi olarak “Sömestr Tatili Senligi” düzenledi.

Tatvan Kültür Merkezinde düzenlenen senligin ilk gününde Pijamaskeliler adli çizgi film karakterleri sahnede yerini aldi. Salon minikler ile hinca hinç dolarken, organize edilen etkinlikte kahkahalar da eksik olmadi. Ögrenciler için özenle hazirlanan yariyil tatil senliginde çocuklar çizgi film, tiyatro gösterileri ve müzikal etkinlikler ile doyasiya eglenerek unutulmaz bir gün geçirdi. Heyecanli bir sekilde gösteriyi izleyen minikler, çok eglendiklerini dile getirerek bu tür etkinliklerin devam etmesini istedi.

31 Ocak tarihine kadar Pijamaskeliler, Anatolian Sirki, Ali Baba’nin Çiftligi, Nasreddin Hoca ile Karagöz Hacivat, Pinokyo, Ugur Böcegi ile Kara Kedi gösterimlerinin olacagi etkinliklerde çocuklar unutulmaz bir tatil heyecani yasayacak. Etkinliklere çocuklari ile birlikte katilmak isteyen ailelerin Tatvan Kültür Merkezinden ücretsiz katilim saglayabilecegi bildirildi.

Güzel bir etkinlik oldugunu dile getiren Sinan Kiransal adli vatandas, “Bugün Tatvan Belediyesinin çocuklarin yariyil tatili için organize etmis oldugu etkinlige katilmak için geldik. Çocuklarimiz ile beraber geldik ve eglenceli geçti. Çok kabalikti ama güzel bir etkinlikti. Emegi geçen herkese tesekkür ediyoruz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile