Tatvan'da Denizcilik Ve Kabotaj Bayramı Kutlamaları

Tatvan'da Denizcilik Ve Kabotaj Bayramı Kutlamaları

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nın 84. yıldönümü Bitlis'in Tatvan ilçesinde de düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Tatvan Sahil Parkı iskelede düzenlenen kutlamalara Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz, Tatvan Kaymakamı Vekili olan Hizan Kaymakamı Mustafa Adil Tekeli, 10. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Halit Günbatar, Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, Tatvan Belediye Başkanı Abdullah Ok, Van Gölü Feribot İşletmesi Müdürü Kerem Şentürk ile bazı kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, yerli ve yabancı turistler ile ilçe halkı katıldı.
Bayram etkinlikleri çerçevesin düzenlenen yelken, yüzme, yağlı direk, ördek yakalama, halat çekme ve çuval yarışmaları renkli görüntülere sahne oldu. Düzenlenen yarışmalarda birinci olanlara Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz tarafından çeşitli hediyeler verildi. Müzik eşliğinde halaylar çekerek eğlenen vatandaşlar, feribot ile gölde gezinti yapma imkanı buldu. Şehitler anısına Van Gölü'ne çelenk bırakıldı. Tören sonunda ise belediye vatandaşları otobüslerle ilçe merkezine taşıdı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile