Taylandli Turist Türkiye'yi Motosikletiyle Sehir Sehir Geziyor

Taylandli Turist Türkiye'yi Motosikletiyle Sehir Sehir Geziyor

Tayland’dan 9 bin 677 kilometre yol asarak Türkiye’ye gelen ve motosikletiyle sehir sehir gezen 66 yasindaki Kajzar Chrestophe, Bolu’nun Mudurnu ilçesine ulasti. Türkiye’de yaklasik 25 bin kilometre yaptigini ifade eden Chrestophe, “Türkiye’ye yillar önce geldim. Insanlar çok mutluydu. Simdi herkes üzgün görünüyor” dedi.

Tayland’da Makine Mühendisligi yapan 66 yasindaki Kajzar Chrestophe, 10 yil aradan sonra motosikletiyle 9 bin 677 kilometre asarak Türkiye’ye geldi. Türkiye’de yillar önce aldigi motosikletiyle sehir sehir gezen Kajzar Chrestophe, Türkiye’de 25 bin kilometre yapti. Gittigi il ve ilçelerde kamp kurarak Türkiye’nin gezilecek yerlerini gezen Chrestophe, Türkiye’nin çok gezilecek yeri oldugunu belirtti.

Esini Tayland’da birakarak motosikletiyle birlikte Türkiye’nin gezilmedik yerini birakmayan Chrestophe, Bolu’nun Mudurnu ilçesine ulasti. Burada mola veren Chrestophe tercüman araciligiyla Türkiye hakkindaki yorumlarini paylasti. Türkiye’de eskiden insanlarin mutlu olduguna deginen Kajzar Chrestophe, simdi ise insanlarin daha üzgün bir halde oldugunu ifade etti.

Son kez Türkiye turu yapacagini dile getiren 66 yasindaki Chrestophe, yaslandigini söyledi.



Makine Mühendisligi yaptigini söyleyen Chrestophe, “Suana kadar 25 bin kilometre yaptim. Türkiye’ye yillar önce geldim. Insanlar çok mutluydu. Simdi herkes üzgün görünüyor. Türkiye’de çok degisiklik olmus. Binalar çogalmis. Türkiye çok güzel. Görülecek çok degeri var. Yasanacak bir yer. Motosikletimi uzun zaman önce 15 bin avroya aldim. Sehir sehir gezdim. Artik 66 yasindayim bu benim son seyahatim, yaslandim. Esim Tayland’da benimle gelmek istemiyor. Gittigim yerlerde kamp kuruyorum esim rahat edemiyor” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile