TBMM Başkanvekili Pakdil: Devletle millet arasındaki köprüyü ancak esnaf kurar

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, esnaf ve sanatkârın, Türkiye'nin bel kemiği olduğunu söyleyerek, "Devletle mil

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, esnaf ve sanatkârın, Türkiye'nin bel kemiği olduğunu söyleyerek, "Devletle millet arasındaki köprü ancak esnaflar sayesinde kurulur." dedi.

Pakdil, Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği(KMESOB)'ni ziyaret etti. Burada oda başkanlarıyla bir toplantı yapan Pakdil, birlik ve beraberlik içerisinde hareket edildiğinde her şeyin daha güzel olacağını dile getirdi. Esnaf ve sanatkârın Türkiye'nin bel kemiği olduğunu vurgulayan Pakdil, devletle millet arasındaki köprünün de ancak esnaflar sayesinde kurulacağına dikkat çekti.

Esnaf ve sanatkârın sorunları ile yakından ilgilendiklerini kaydeden Pakdil, rahata kavuşmaları için de ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarının altını çizdi. Esnaf ve sanatkârın birçok problemi bulunduğunu, bunların da çözümünün tek bir kurum tarafından gerçekleşmesinin imkânsız olduğunu anlatan KMESOB Başkanı Ahmet Kuybu ise sorunlar ve çözüm önerilerinin yer aldığı bir dosyayı Pakdil'e verdi.

Sorunlarıyla ilgilenildiği için de teşekkürlerini sunan Kuybu, Pakdil tarafından Ankara'ya davet edildi. Sorunların çözümü noktasında ortak hareket etmenin önemli olduğunu ifade eden Pakdil, hazırlanan dosyayı ilgili bakanlara birlikte götürme önerisinde bulundu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile