Techankara Proje Pazarı'nda Ticarileşme Eğitimleri Başladı

Ankara’da kişisel girişimciliğin desteklenmesi amacıyla TechAnkara Proje Pazarı 2015 etkinliğine kabul edilen firmalara 4 gün boyunca toplam 32 saatlik ticarileşme eğitimleri veriliyor.

TechAnkara Proje Pazarı 2015 etkinliğine kabul edilen firmalara yönelik ASO Konferans Salonu’nda 5-6, 9-10 Kasım 2015 tarihlerinde ticarileşme eğitimleri başladı.

Ankara Kalkınma Ajansı’ndan yapılan açıklamaya göre, yoğun ilgi gören eğitim çerçevesinde hem firmalar hem de girişimciler bilgilerini tazeleme ve küreselleşen dünyada girişimciliğin yeni boyutlarıyla ilgili farkındalık kazanma fırsatı yakaladı. Toplam 100 kişiye ulaşması beklenen eğitimde girişimciliğin temellerine ilişkin konular ele alınacak olup, alanında deneyimli eğitimciler konu hakkında bilgilerini katılımcılarla paylaşma fırsatı bulacak.

Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık, "Son yıllarda küreselleşen dünyanın bir sonucu olarak ticaret eğilimleri de değişiyor. Girişimcilik farklı bir boyut alırken yerel üreticilerin ve girişimcilerin bundan uzak kalması mümkün değil. Firmalarımızın küresel ölçekte rekabet edebilmeleri için girişimcilik kavramını, usul ve yöntemini en iyi şekilde bilmeleri ve uygulamaları gerekmektedir" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile