Tekin’den İlçe Girişi ve Kavşaklara Çözüm Bulun Çağrısı

Tekin’den İlçe Girişi ve Kavşaklara Çözüm Bulun Çağrısı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alaplı ilçe Başkanı Nuri Tekin, ilçe girişinin kapatılması ve kavşaklarda meydana gelen kazaların çözümüne yönelik iktidar yetkililerini ve karayollarını göreve çağırdıklarını söyledi.

CHP Alaplı ilçe Başkanı Nuri Tekin, ilçeye girişinin kapatılmasının ardından duble yol kapsamında yapılan kavşaklarda ölümlü kazaların yaşandığını belirterek bir an önce ilçeye girişin yeniden açılmasını ve kavşaklara trafik ışıklarının konulmasını istedi.

İktidar yetkililerini ve karayollarını göreve çağırdıklarını belirten Tekin, “Bu kavşak artık ölüm kavşağı olarak anılmaya başlandı. Bu kavşakta daha önceden önce 2 kişinin ölümüne yol açan ve birçok yaralamalı kazaların meydana geldiği bir kavşak, dün de bir TIR ile kamyonetin çarpışması sonucu 7 kişinin yaralanmasına yol açan bir kaza meydana geldi. Ben karayollarını göreve davet ediyorum. Karayolları halen ilçemizi bir belde olarak görüyor. Burada bir kavşak var. Burada bir araç kavşaktan karşı istikamete geçerken yön levhaları nedeniyle karşıdan gelen aracı göremiyor. Buda kazaların meydana gelmesine neden oluyor. Daha önce ilçeye eski girişin olduğu yerde trafik ışıkları vardı. Dolayısıyla araçlar fazla hız yapmadan bu kavşaktan geçiyordu. Biz ilçenin hem girişinin yeniden açılmasını hem ilçe girişine hem de bu kavşağa trafik ışıklarının konulmasını istiyoruz. Aksi halde bu kavşakta kazalar olmaya devam edecektir. Bu yönde iktidar yetkililerini ve karayollarını göreve çağırıyorum” dedi.

Eski Belediye Başkanı Ekrem Yazıcı’ının ilçeye girişin yeniden açılmasına yönelik açıklamalarını da değerlendiren Tekin, “Eski Belediye Başkanı Ekrem Yazıcı’nın ilçeye girişin açılmasına yönelik açıklamalarını olumlu buluyoruz. Kendisi de gerçekleri itiraf etmek zorunda kalmış, bölgede 3 tane iktidar milletvekilleri var. Biz bunlardan ilçeye hizmet vermelerini istiyoruz. Bir ilçeye girişin açılmasını çözemediler. Burada iktidarın belediye başkanı, iktidar yetkileri, MKYK üyesi ve iktidar milletvekillerine sesleniyorum. Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’a giderek sorunu anlatsınlar. Bu iş ancak böyle çözülür. Yoksa karayolları genel müdürü ve yetkilileri ile görüşerek bunu çözemezsiniz. Bu sorunu iktidar yetkilileri ve karayollarının çözmesini istiyoruz” diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile