Tekirdağlılar, Otobüslerinin Rengini Seçecek

Tekirdağ Belediyesi, toplu ulaşım hizmetinde kullanılacak otobüslerin rengini, yapacağı oylamayla Tekirdağlıların seçmesini sağlayacak.

Tekirdağ Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Tekirdağ Belediyesi'nin en büyük ihalesi olan ve belediyeye yaklaşık 25 milyon lira gelir getiren şehir içi yolcu taşıma işlemi ile ilgili gerekli anlaşmaların yapıldığı bildirildi.

Açıklamada, Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç'ın, şu ifadelerine yer verildi:

''Bizim Belediyecilik anlayışımız, halkımızla birlikte yönetimi esas almaktadır. Biz gücümüzü halkımızdan alıyoruz. 2009 yerel seçimlerinde halkımızın teveccühü ile göreve geldik. 4 yıldan bu yana da halkımızla birlikte Tekirdağ'ı geleceğe taşıyoruz. Şehir içi ulaşımı için gerçekleştirdiğimiz ihale ile Tekirdağ Belediyesi'ne rekor seviyede gelir kazandırdık. Özel halk otobüslerimizin rengini özellikle halkımız belirlesin istiyoruz ve tüm halkımızı ankette oy kullanmaya davet ediyorum.''

Açıklamada, belediye halk otobüslerinin rengine karar verilmesi sürecine katkı vermek isteyen vatandaşların, www.tekirdag.bel.tr sitesinden yapacağı oylamalarda, 4 farklı renk arasından seçilen rengin yeni otobüslere verileceği kaydedildi.

Muhabir: Yavuz Karaduman

Yayıncı: Murat Paksoy
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile