THK'nın Standı İstanbul Gençlik Festivali'nin İlgi Odağı Oldu

THK'nın Standı İstanbul Gençlik Festivali'nin İlgi Odağı Oldu

Türk Hava Kurumu’nun (THK) İstanbul Gençlik Festivali’nde kurulan standı büyük ilgi gördü.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 4-7 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen İstanbul Gençlik Festivali’nde Türk Hava Kurumu da yerini aldı. THK Fatih Şube Başkanlığı tarafından kurulan standa yetkililer büyük ilgi gösterdi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Dünya Geleneksel Spor Dalları Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan gibi birçok isim Türk Hava Kurumu’nun standını ziyaret etti.

Berat Albayrak’ın sıcak hava balonu ilgisi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Yenikapı’daki festival kapsamında gençlerle bir araya gelerek, ’Milli Enerji Politikası ve Gençler İçin Fırsatlar’ başlıklı söyleşiye katıldı.

Bakan Albayrak, söyleşi sonrası THK standına da uğrayarak sıcak hava balonu hakkında THK Fatih Şube Başkanı Necmettin Üçyıldız’dan bilgi aldı.

Bilal Erdoğan model uçak uçurdu

Dünya Geleneksel Spor Dalları Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan da, İstanbul Gençlik Festivali’ndeydi. Erdoğan, Türk Hava Kurumu’nun standında özellikle model uçaklarla yakından ilgilendi ve stantta yer alan model uçaklardan ikisini uçurdu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da THK standını ziyaret edip geniş bilgi aldı. Model uçakları tek tek inceleyen ve uçuran Topbaş, model uçağın dünyanın en zevkli işlerinden biri olduğunu söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile