THY, Güney Afrika'da Manchester United’lı Kahvaltı Organize Etti

THY, Güney Afrika'da Manchester United’lı Kahvaltı Organize Etti

Türk Havayolları (THY) Johannesburg ofisi, Manchester United’ın geçen sezon aldığı İngiltere Premier Ligi Kupası’nı Fairlawns Oteli’nde verdiği kahvaltı ile turizmci ve gazetecilerle buluşturdu.

Takımın efsane kalecilerinden Gary Bailey ile eski oyuncusu Quinton Fortune kahvaltının onur konuğu oldu. Gary Bailey, Cihan Haber Ajansı’na (Cihan) verdiği demeçte, “THY, Avrupa’nın en iyisidir, mükemmeldir, Manchester United ise İlgiltere’de en fazla kupa alması açısından en büyük takımdır. İki devin biraraya gelmesi çok anlamlıdır. THY’nin servisini çok kaliteli buluyorum. Uçan şeflerin lezzetli yemeklerini tadıyoruz. THY ve United çok iyi bir ortak.” dedi.

THY Johannesburg Müdürü Alp Alper ise “ THY ile Manchester United dünya turuna çıktı. Kendilerini burada ağırladık. Bugünkü kahvaltımıza 15 gazeteci, televizyoncu ile 35 seyehat ajentesi sahibini davet ettik. Manchester United’ın Güney Afrikalı iki lejantını ve THY’yi sunumlarla konuklara tanıttık. Bütün konuklarımız çok mutlu ayrıldı. Lejantlar da çok memnun kaldıklarını belirtti.

Umarım daha da güzel programlara imza atar beraber yükseklere uçarız.” ifadelerini kullandı. Manchester United’lı eski futbolculara unutamadıkları tecrübelerini soran katılımcılar, İngiltere Premier Ligi Kupası’nı önlerine alarak efsane oyuncularla fotoğraf çektirip sohbet imkânı elde etti. Programın soru-cevap kısmında United’ın tişörtleri, şapkaları, THY’nin müzik albümü ve uçak maketleri hediye edildi. Final sorusunu cevaplayan büyük iki konuk, THY’nin uçtuğu herhangi bir ülkeye business class biletiyle seyahat ödülünü kazandı. THY ve Manchester United resimli dev pastanın kesilmesinin ardından program sona erdi.
Takımın, bu tür programları devam edecek, Güney Afrika’dan sonraki durak Tanzanya olacak .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile