TOGG'un Ustalari Düzce'de Yetisecek

TOGG'un Ustalari Düzce'de Yetisecek

Türkiye’nin yerli otomobili TOGG’un tanitiminin hemen ardindan Düzce Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Elektrikli Araçlar Teknoloji Bölümü’nü hayata geçirdi. Il Milli Egitim Müdür Yardimcisi Turan Sahin, "Bu araçlarin üretim, servis, bakim islerini bu ögrencilerimiz yapacak" dedi.

TOGG’un tanitilmasiyla birlikte Düzce Il Milli Egitim Müdürlügü harekete geçti. TOGG’un servis, bakim, ariza gibi isleri ile ilgilenecek olan ustalar Düzce Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yetisecek. Bunun için kurulan Elektrikli Araçlar Teknoloji Dali’ni ögrenciler tercih edebilecek.

Konuya iliskin sosyal medya hesabindan açiklama yapan Il Milli Egitim Müdür Yardimcisi Turan Sahin, "Biz de haziriz. Elektrikli Araçlar devrimi basladi.

Düzce Il Milli Egitim Müdürlügü olarak, Düzce Fatih MTAL bünyesinde, Bakanligimizin onayiyla açtigimiz Elektrikli Araçlar Teknolojisi Dali’nda egitimler basladi.

Önce meslek dersi ögretmenlerimiz uzman firmalardan egitimlerini aldi, sonra 30 ögrencimiz bu alana yerleserek egitimlere basladi.

TOGG’la birlikte birçok firma ülkemizde elektrikli araç satacak. Bu araçlarin üretim, servis, bakim islerini bu ögrencilerimiz yapacak. TOGG ülkemize hayirli olsun" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile