Tokat Kebabini Tavukla Denedi, Hem Tadi Hem Fiyati Memnun Etti

Tokat Kebabini Tavukla Denedi, Hem Tadi Hem Fiyati Memnun Etti

Tokat’ta bir lokanta, et yemeyen müsterilerinin talepleri üzerine Tokat Kebabina alternatif bir kebap türü gelistirdi. Kanatla denen bu kebap hem tadi hem de fiyatiyla memnun etti.

Tokat’ta faaliyet gösteren bir lokantada, müsterilerin talepleri dogrultusunda Tokat kebabinin bir alternatifi olarak kanat kebabi sunulmaya baslandi. Isletme sahibi Mustafa Demirkol, Tokat kebabina alternatif olarak gelistirdikleri bu yeni ürünü, et yemeyen müsteriler için özenle hazirladiklarini ifade etti.

Tokat kebabina alternatif olarak sunulan Kanat kebabi, özellikle et yemeyen ve bütçesi kisitli olan müsterileri memnun etti.

“Kanat kebabinin fiyati Tokat kebabinin yari fiyati”

Lokantaya gelen müsterinin istegi üzerine Tokat kebabini kanatla denediklerini ifade eden bir isletme sahibi Mustafa Demirkol, “Tokat kebabina alternatif olarak bu kendi ürünümüz. Et yemeyen müsterilerimiz için bunu gerçeklestirmeye özen gösterdik. Kanat kebap ayni tokat kebabi et yerine yaprak kanat kullaniyoruz. Bu kebabin birinci özelligi et yemeyenlere tavukla ayni lezzeti tattirmaya gayret gösteriyoruz. Yine kuyruk yagi, yine patates, yine patlican var. Aralarda kuzu eti yerine kanat kullanmaktayiz. Bunun bir farkindaligi da su ki bütçesi uygun olmayan kardeslerimiz de bunu tercih edebiliyorlar. Fiyat hemen hemen digeriyle neredeyse yari yariyadir. Tokat kebabi lezzetini kanatla da gidermeye çalisan insanlarimiz da var. Bu hizmeti vermekten de biz onur duyuyoruz. Tesadüf eseri bir müsterimiz israrla istedi, biz de yaptik. Biz kendimiz de çok begendik. Begendikten sonra da talep eden müsterilere ve ben et yemiyorum diyen müsteri buna alternatif olarak sunmaktayiz” dedi.



“Hem vücut hem de cüzdan sihhati için deneyimlenebilir”

Tokat kebabi yaninda kanat kebabi da merak ederek lezzeti tatmak için Erzurum’dan geldigini ifade eden Ali Kürsat Bilgin “Erzurum’dan gelip bir Tokat kebabi deneyelim dedik. Internette de tavuk kebabiyla da denediklerini görünce biz deneyelim dedik. Tabii etten biraz daha hafif. Sicak havalarda denenebilir. Vücuda biraz daha rahat hem özellikle kolesterolden falan kaçan insanlar varsa çok rahat deneyimleyebilecekleri güzel bir lezzet. Tabii ki hem vücut sihhati hem cüzdan sihhati açisindan deneyimlenebilecegi söylenebilir” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile