Topbaş’tan Vali’ye ‘istanbul Taşı’ndan Tesbih

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’ya iadeyi ziyarette bulundu.

Topbaş, Vali Mutlu’ya Melen Projesi yapımı sırasında denizin 150 metre altından çıkartılan kayalardan yapılan tespihten hediye etti.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, yeniden belediye başkanlığına seçilmesinin ardından kendisini ziyaret ederek tebrik eden İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’ya iadeyi ziyarette bulundu. Vali Mutlu, kendisini ziyarete gelen Topbaş’ı kapıda karşıladı. Topbaş valilik anı defterini imzaladıktan sonra valilik makamına geçti. Başkan Topbaş burada Vali Mutlu’ya çeşitli hediyelerin yanı sıra Melen Projesi yapımı sırasında denizin 150 metre altından çıkartılan kayalardan yapılan tespihten hediye etti. Başkan Topbaş’ın bu jesti Vali Mutlu’yu memnun etti. Vali Mutlu da Topbaş’a duvar saati hediye etti.

Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Topbaş, Vali Mutlu’yla uyumlu bir şekilde İstanbul’a hizmet ettiklerini belirterek, “Böyle bir şehre hizmet etmekten etmenin onurunu yaşıyoruz. Böyle kadim ve müjdelenmiş bir şehrin yetkilileri olmak bizim için büyük bir onur büyük bir şeref” dedi.

Başkan Topbaş ise Ramazan ayına ilişkin güzel hazırlıklar yaptıklarını belirterek, "Bütün İslam aleminin Ramazan ayını şimdiden kutlarım" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile