Toptancı Hali Esnafı, Engelliler İçin 32 Bin Kapak Topladı

Engelli bireyleri hayata bağlayan Kapak Toplama Kampanyası'na bir destekte toptancı hali esnafından geldi.

Belediye'den yapılan açıklamaya göre, Kent Konseyi Engelliler Meclisi tarafından başlatılan Kapak Toplama Kampanyası, engelli bireylerin umudu olmaya devam ediyor.

Kampanyaya destek bu kez Toptancı Hal Şube Müdürlüğü'nden geldi ve hal esnafı topladıkları kapaklarla bir engellinin daha umutlarını yeşertti.

Hal esnafının topladığı 32 bin adet kapak, Hal Kontrol Görevlisi Hüseyin Çavdar tarafından Çevre Hizmetleri Birliği'nde görevli Çevre Mühendisi Dilek Karaca'ya teslim edildi.

Bir engelli vatandaşı daha hayata bağlayacak olmanın mutluluğunu yaşayan toptancı hali esnafı, toplumun tüm kesimlerini kampanyaya destek vermeye davet etti.

Kampanyaya verdikleri destekten dolayı tüm hal esnafına teşekkür eden Çevre Mühendisi Dilek Karaca, tüm hal esnafı adına Hal Kontrol Görevlisi Hüseyin Çavdar'a teşekkür belgesi verdi.

Muhabir: Canan Tükelay

Yayıncı: Mürsel Çetin
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile