Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu Açıklaması

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, kentte 9,5 milyon liralık beton yol çalışması yaptıklarını, bunun dışında şuana kadar 12 milyon lira maliyetinde asfalt yol yaptıklarını belirtti.


Gümrükçüoğlu, yaptığı açıklamada, düzenledikleri plan ve program dahilinde yol çalışmalarına devam ettiklerini, bütçeleri imkanında 5 yıl içerisinde hiçbir vatandaşı ayırt etmeden hizmet vereceklerini vurguladı.

Gümrükçüoğlu, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimi'nin ardından 9,5 milyon liralık beton yol ihalesi yaptıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Trabzon'da nereler kararlaştırılmışsa beton yolları yaptık. İlçe belediye başkanlarımız, kaymakamlarımız, belediye meclis üyelerimiz, muhtarlarımız ve temsilcilerimizin de istek ve taleplerini göz önüne alarak nüfusuna, yol ağına ve bugüne kadar aldığı hizmetin oranına bakarak yaptığımız hizmetleri artırmaya gayret ediyoruz. Tabii imkanlar sınırlı olmakla beraber 5 yıl içerisinde yine meclis üyelerimizin de görüşleri alınarak ve vatandaşlarımızın ihtiyaçları belirlenerek hizmetlerimizin sürdürüleceğini beyan etmek istiyoruz. 9.5 milyon liralık beton yol çalışmasının dışında şu ana kadar 12 milyon liralık asfalt yol çalışması yaptık."

Gümrükçüoğlu, Kalkınma Bakanlığı'nın desteğiyle temin edilen 8 milyon liralık finansman ile eski ismi Haldızen olan Demirkapı ve Sultan Murat yayla yolları içinde yol yapım ihale çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile