Trafik Kazasinda Sehit Olan Polis Memuru Için Tören Düzenlendi

Trafik Kazasinda Sehit Olan Polis Memuru Için Tören Düzenlendi

Kütahya’nin Tavsanli ilçesinde, iki aracin çarpistigi kazada yol güvenligini sagladigi sirada baska bir aracin çarpmasi sonucu agir yaralanan ve kaldirildigi hastanede sehit olan polis memuru Serhan Aliskan için Il Emniyet Müdürlügü’nde tören düzenlendi.

45 yasindaki sehit polis memuru Aliskan’in naasi, Evliya Çelebi Egitim ve Arastirma Hastanesi Morgu’ndan alinip polis konvoyu ile Il Emniyet Müdürlügüne getirildi.

Müdürlük bahçesinde saygi durusunda bulunulmasinin ardindan görevleri basinda sehit olan teskilat mensuplari için Il Müftüsü Hüseyin Demirbas tarafindan dua edildi.

Sehidin Emniyet Müdürlügü’ne getirilisi sirasinda çalisma arkadaslari ile ailesi gözyasi döktü. Sehidin ay yildizli bayraga sarili naasi, tören mangasinca alinarak cenaze nakil aracina kadar omuzlarda tasindi. Törenin ardindan sehidin cenazesi defnedilmek üzere, memleketi Edirne’ye gönderildi.

Törene Kütahya Valisi Ali Çelik, Kütahya Milletvekilleri Ceyda Çetin Erenler, Ishak Gazel ve Ahmet Erbas ile Belediye Baskani Alim Isik, Il Genel Meclisi Baskani Musa Yilmaz, AK Parti Kütahya Il Baskani Sebahattin Ceyhun, Jandarma Alay Komutani Murat Kirbaç, Il Emniyet Müdürü Necmettin Koç, Aliskan’in mesai arkadaslari, esi ve kizi katildi.

Dün, Tavsanli Bölge Trafik Denetleme Sube Müdürlügü’nde görevli polis memuru Serhan Aliskan, Tavsanli Harmancik karayolundaki kazada yol güvenligi yaptigi sirada, M.Y. yönetimindeki 43 AG 966 plakali hafif ticari araç çarpmis ve agir yaralanmisti. Aliskan, yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetmisti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile