TÜGVA Kütahya Il Temsilciligine Orhan Kaytanci Yeniden Seçildi

Türkiye Gençlik Vakfi (TÜGVA) Kütahya Il Temsilciligine Orhan Kaytanci yeniden seçildi.

Vali Ali Çelik, Kütahya Milli Egitim Müdürlügü Beylerbeyi Konferans Salonu’nda gerçeklesen genel kurulda yaptigi konusmada, sivil toplum kuruluslarinin önemli oldugunu söyledi.

Egitimde bilgi, beceri gelistirilmesi, ahlak ve erdem insa edilmesi, kültürel degerlerin bir sonraki nesle aktarilmasinda temel hedefin gençler oldugunu belirten Çelik, "Bu devletin en önemli görevi egitim ve ögretimin süreci. Bunun yaninda sivil toplumun inisiyatif almasi zaruri ve sarti gerekiyor. Bugün burada bunun bir parçasi olarak sizler sorumluluk almis, bu sürecin bir parçasi olmaya irade göstermis bireyler olarak her türlü övgüye layiksiniz. Insanlara faydali olabilmek için inandigi degerleri bir baskasina aktarmak için mücadele gerekiyor." dedi.

TÜGVA Genel Baskan Yardimcisi Fatih Yüksel de gençlerin milli, manevi, sosyal ve kültürel degerlere önem veren bireyler olarak yetismesi için çalistiklari dile getirdi.

TÜGVA’nin 2013 yilinda Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan önderliginde kuruldugunu hatirlatan vakfin mütevelli heyeti üyesi ve strateji koordinatörü Mustafa Yüksel de vakfin 81 ilde ve 600 ilçede teskilatlandigini, 250’nin üzerinde Gençlik Merkezi, 40’a yakin icathanesi,39 tane erkek üniversite ögrenci yurdu, ortaokul, lise ve üniversite kadin aile hedef kitlesinde pek çok faaliyetler yaptiklarini aktardi.

Kongrede, mevcut il temsilcisi Kaytanci güven tazeledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile