Turhal'in En Güzel Balkon Ve Bahçesi Seçildi

Turhal'in En Güzel Balkon Ve Bahçesi Seçildi

Turhal Belediyesi’nin düzenledigi ödüllü “En Güzel Balkon ve Bahçe Yarismasi” sonuçlandi. Turhal Belediye Baskani M. Erdem Ural ve protokol üyeleri, dereceye giren yarismacilara ödüllerini Millet Bahçesinde düzenlenen programda takdim etti.



Turhal Belediyesi’nin doga ve çevre bilincini gelistirmek ve kent estetigini daha da artirmak için düzenledigi ’En Güzel Balkon ve Bahçe Yarismasi’ni kazananlar ödüllerini aldi. Yapilan basvurular Park ve Bahçeler Müdürlügü tarafindan olusturulan jüri tarafindan yerinde ziyaret edilerek degerlendirildi. Yarismada dereceye girenlere ödüllerini Turhal Belediye Baskani M. Erdem Ural, Turhal Cumhuriyet Halk Partisi Ilçe Baskani Yücel Resuloglu, Belediye Baskan Yardimcisi Hülya Benli ve Ziraat Mühendisi Umut Durmus takdim etti. Ayrica yarismaya katilanlara Turhal Belediye Baskani Mehmet Erdem Ural tarafindan katilim belgeleri de verildi.



"Kentimize kattiginiz her bir güzellik için sizlere minnettariz"

Düzenlenen programda konusan Turhal Belediye Baskani Mehmet Erdem Ural, "Ödül töreninde sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Öncelikle, bu yarismaya katilan tüm hemserilerimizi gönülden tebrik ediyorum. Emeklerinizle kentimize kazandirdiginiz bu güzellikler, Turhal’imizin estetigine ve kalitesine büyük katki sagliyor. Bu yarisma vesilesiyle, kent estetiginin ne kadar önemli oldugunu bir kez daha vurgulamak isterim. Yasadigimiz çevrenin güzellestirilmesi, hem bireysel hem de toplumsal huzurun saglanmasinda büyük rol oynuyor. Bahçelerimiz ve balkonlarimiz, sadece evlerimizin bir parçasi degil, ayni zamanda kentimizin de birer süsüdür. Her bir çiçek, her bir bitki, kentimize kattiginiz her bir güzellik için sizlere minnettariz. Ayrica, doga ve çevre bilincinin arttirilmasi, gelecek nesillere birakacagimiz en degerli miraslardan biridir. Bu yarisma sayesinde, çevre bilincinin ve dogaya olan sevginin yayginlastirilmasina katkida bulunuyoruz. Dogayi korumak, sürdürülebilir bir gelecek insa etmek için hepimizin sorumluluk almasi gerektigine inaniyorum. Katilim gösteren tüm hemserilerimize bir kez daha tesekkür eder, ödül alanlari tebrik ederim" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile