Turhal Ve Yesilyurt'ta Muhtarlar Günü Kutlandi

Turhal ve Yesilyurt ilçelerinde 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayisiyla tören düzenlendi.

Turhal Köy ve Mahalle Muhtarlari Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Baskani Bahri Topsakal ve beraberindekiler, Cumhuriyet Meydani'nda bulunan Atatürk Aniti'na çelenk sundu, saygi durusunda bulundu ve Istiklal Marsi okudu.

Törende konusan Topsakal, 19 Ekim tarihini Muhtarlar Günü olarak ilan ederek kendilerini onurlandiran Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'a tesekkür ederek, "Makamini vatandastan üstün gören ve makaminin esiri olan degil biz muhtarlar gibi halkin hizmetkari olan idarecilerin karsisinda da her zaman saygiyla egiliyoruz. Muhtar, devlet ile vatandas arasinda köprü görevi üstlenen, 24 saat vatandasin istek, talep ve sorunlarini dinleyerek çözümü noktasinda çaba sarf eden fedakar insandir." dedi.

Törene, Turhal Kaymakami Ali Gökay, Turhal Belediye Baskani Ilker Bekler, Ilçe Emniyet Müdürü Nadir Öztürk, Ilçe Milli Egitim Müdürü Mehmet Yildiz ile köy ve mahalle muhtarlari katildi.

- Yesilyurt

Yesilyurt Hükümet Konagi önündeki tören, Atatürk Aniti'na muhtarlik çelenginin muhtarlar tarafindan sunulmasiyla basladi.

Program saygi durusu ve Istiklal Marsi'nin okunmasi ile devam etti.

Yesilyurt 100. Yil Mahallesi muhtari Salih Çinar, "Biz muhtarlara Muhtarlar Günü'nü armagan eden Sayin Cumhurbaskanimiza tesekkür ediyoruz." dedi.

Yesilyurt Kaymakami Halil Ibrahim Yesilyurt, muhtarlari makaminda agirladi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile