Türk Kizilay'dan Farkindalik Yürüyüsü

Türk Kizilay'dan Farkindalik Yürüyüsü

SAMSUN – Türk Kizilay Samsun Subesi tarafindan “3 Ekim Dünya Yürüyüs Günü” dolayisiyla farkindalik yürüyüsü düzenlendi.

3 Ekim Dünya Yürüyüs Günü dolayisiyla Türk Kizilay Samsun Subesi tarafindan obeziteye karsi farkindalik yürüyüsü düzenlendi.

Çok sayida vatandasin da katildigi yürüyüs, Bandirma Vapuru önünden baslayip, Sevgi Kafe’ye kadar sürdü. Yürüyüste ayrica, “Bizleri degerli kilan yaptigimiz iyiliklerdir” ve “Engelsiz bir dünya için yürü, iyilige öncü ol” yazili pankartlar açildi.

Etkinlikte konusan Türk Kizilay Samsun Sube Baskani Ahmet Ali Bulut, “Bugün 3 Ekim Dünya Yürüyüs Günü. Bu günde yürüyüsün ne kadar saglikli ne kadar önemli bir konu oldugunu hepimiz biliyoruz. Bunu hepimiz biliriz ama yapmayiz. Yürüyüsün önemine deginmek, insanlari tesvik etmek amaciyla ve obeziteye duyarlilik yapmak amaciyla yürüyüs düzenledik. Kizilay, muhtaç ve ihtiyaci olan herkese yardima kosan, ona imkanlarini yetistirmeye çalisan bir kurulustur. Dünya Yürüyüs Günü’nde obeziteye duyarlilik anlaminda bir yürüyüs düzenliyoruz. Vatandaslarimizin da bu yürüyüsten etkilenip, yürüyüs yapmalarini diliyoruz. Bugünkü yürüyüsümüz Bandirma Vapuru önünden baslayip, Samsun Büyüksehir Belediyesi Sevgi Kafe önüne kadar devam edecek. Orada da çesitli ikramlarimiz olacak” dedi.

Yürüyüsün sonunda katilimcilara çesitli ikramlar verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile