Türk Restoran Zinciri Madrid'e Sube Açti

Türk Restoran Zinciri Madrid'e Sube Açti

Restoran zinciri Tavuk Dünyasi, Rusya ve Kibris’tan sonra büyüme planlari arasina aldigi Avrupa’daki yeni restoranini Ispanya’nin baskenti Madrid’de hizmete aldi.

Türk restoran zinciri Tavuk Dünyasi, yerli tavuk lezzetini Avrupa’ya tasidi. Global marka olma yolculugunda yönünü Avrupa’ya çeviren firma, ‘Gagawa’ markasi ile Ispanya’nin baskenti Madrid’de yeni restoraninin açilisini gerçeklestirdi. Yeni restoran, sehrin en gözde AVM’lerinden birinde misafirlerine hizmet vermeye basladi.

Ilk restorani 2012 yilinda Istanbul’da açan firma, 10 yilda Türkiye’nin 52 sehrinde 270’ten fazla restorana ulasarak 130 milyondan fazla misafiri agirladi. Yurtdisi pazarlardaki markasi ‘Gagawa’ ile 2016’da Rusya’da ilk restoranini açan firma bugün, Rusya ve Kibris’ta 25 restoraniyla yurtdisinda da basarili bir büyüme grafigi sergiliyor.

Ispanyol damak zevkine özel lezzetler menüye girdi

Ispanya menüsüne ülkenin damak tadina uygun lezzetler eklediklerini vurgulayan Tavuk Dünyasi CEO’su Volkan Mumcu, “Avrupa’da yaptigimiz pazar arastirmalarinda, lezzetlerimizin en uygun oldugu pazarlar arasinda Ispanya’nin üst siralarda yer aldigini gördük. Türk tüketicimizin begenisini kazanmis, sevilen menülerimize ek olarak Ispanyol tüketicilerimizin damak zevkine uygun yeni lezzetlerle menümüzü zenginlestirdik. Madrid’de de misafirlerimize özgün lezzetlerimizi kendilerini iyi hissedecekleri güzel bir atmosferde ve alakart servisle sunuyoruz. Alakart restoran deneyimini, hizli ve kaliteli servis ile ulasilabilir fiyata sunabilen bir “fast casual” restoran zinciri olarak konumlandirmamiza devam ediyoruz” diye konustu.

“Birçok ülkeden franchising talebi aliyoruz”

Odaklandiklari stratejik ülkelerde, pazarin en çok tercih edilen restoran markalarindan biri olmayi amaçladiklarini belirten Mumcu sözlerine söyle devam etti: “Türkiye’de dogup global bir marka olmak, ülkemizdeki basari yolculugumuzu yurt disinda da devam ettirmek en büyük amacimiz. Bir Türk markasi olarak ülkemizi global pazarlarda güçlü sekilde temsil etmek istiyoruz. Su anda birçok ülkeden franchising talebi aliyoruz ve bu bizim için gurur verici. Yurt disinda gerçek anlamda basari yakalayabilecegimiz ülkelerde kapsamli bir plan çerçevesinde hareket ediyoruz. Ispanya restoranimiz ile birlikte Avrupa ülkelerini çok daha yakindan inceleyip degerlendirmeye devam edecegiz.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile