Türk Sağlık Sen 2 Bin 217 Farkla Yetkiyi Bırakmadı

İzmir’de 2005 yılından beri yetkili sendika olmayı başaran Türk Sağlık Sen, bu sene de birinciliği kimseye kaptırmadı.

Resmi rakamların belli olmasının ardından en yakın rakibi Sağlık Sen’e 2 bin 217 üye fark atan Türk Sağlık Sen, kent genelinde etkinliğini sürdürdü.
Türk Sağlık Sen 1 No’lu Şube Başkanı Ahmet Doğruyol, yetkili sendika olarak doğru sendikacılık yapmanın karşılığını bir kez daha aldıklarını söyledi.

Sendika olarak çalışanlar üzerinde baskı yapmadan, sadece mağdurun yanında olduklarını vurgulayan Doğruyol, “Sendika olarak hiçbir siyasi odak noktamız olmadı. Çalışanlarımıza siyasi parti üyesi gibi bakmadık. Herkesi kucakladık. Çalışanlarımızı tehdit ederek, onlara baskı uygulayarak üye yapma anlayışına gitmedik. Her fırsatta sorunların çözümü için mücadele ettik. Bu yıl birileri İzmir’de yetkiyi alacağız diye ortada zıplayıp, birtakım algılar yaratmaya çalıştı. Ama çalışanlarımız bir kez daha doğru ve haklıyı seçti. Toplu görüşme masasında memuru zor durumda bırakanlar, sağlık çalışanlarının haklarını savunamaz” dedi.

Türk Sağlık Sen 2 No’lu Şube Başkanı Şenol Atıcı ile Üniversiteler Şube Başkanı Yasemin Zengin’in de bu başarıda büyük payı olduğunu söyleyen Başkan Doğruyol, “Ekip olarak çalışmalarımızı yine aynı değer ve ilkelerle sürdüreceğiz. Sağlık çalışanları hiçbir şekilde yalnız kalmayacak” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile