Türk Telekom'dan Kurumsal Müşteri Günleri Etkinliği

Antalya - Türk Telekom Kurumsal Müşteri Başkanlığı tarafından ''Kurumsal Müşteri Günleri'' etkinliği düzenlendi.

Rixos Downtown Otel'de gerçekleştirilen toplantıya, Antalya Vali Yardımcısı Gülihsan Yiğit, Muratpaşa Kaymakamı Fatih Kocabaş, Konyaaltı Kaymakamı Bayram Yılmaz, Emniyet Müdür Yardımcıları Selahattin Okan ve İsa Yılmaz, Konyaaltı Emniyet Müdürü Ali Şentürk, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Özdemir, EXPO 2016 Tanıtım Direktörü 2016 Başkanı Ebru Özdemir ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Etkinlik kapsamında, Türk Telekom'un yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleri ve vatandaşların hayatını kolaylaştıran çözümler, sunumlar eşliğinde tanıtıldı. Türk Telekom Güney 1 Ticari Faaliyetler Bölge Müdür Yardımcısı Ahmet Kalkır, yaptığı konuşmada, başta e-devlet projeleri olmak üzere, alanında örnek, markalaşmış, hayatı kolaylaştıran pek çok projenin iletişim altyapısını Türk Telekom'un sağladığını vurguladı.

"İletişimde Engeller Kalkıyor Projesi" ile 750 bin işitme ve görme engelliye veri tabanı oluşturduklarını ifade eden Kalkır, engellilerin karşılaştıkları zorluklar karşısında mesaj atabileceklerini ve bu sayede engellerinin ortadan kalkacağını söyledi.

Kalkır, şöyle konuştu:

''Emniyet Genel Müdürlüğü ile yürüttüğümüz Metropol Projesi ile kurumun 160 biriminde, noktadan noktaya metro ethernet erişim olanağı sağladık. Eğitim sektöründe, Türk Telekom Grubu olarak Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı 37 bin okulu internete bağlıyoruz. Aynı zamanda Fatih Projesi'nin ilk fazında 2 bin 236 okulun intranet bağlantısının kurulumlarını sürdürüyoruz. Sağlık sektöründe yine kurumların ihtiyacına yönelik çözümler sunuyoruz.''

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile