Tursu Hirsizi Kamerada

Tursu Hirsizi Kamerada

Izmir’in Konak ilçesinde bir tursucudan teshir tursulari çalan kisi, is yerinin güvenlik kameralari tarafindan görüntülendi. Çaldigi ürünün teshir oldugunu ve taze olmadigini belirten tursucu, çalan kisiye yememesi tavsiyesinde bulundu ve taze tursu hediye edecegini söyledi.



Olay dün ilçeye bagli Kiliç Reis Mahallesi’nde bulunan bir tursucu da meydana geldi. Aksam saatlerinde dükkani kapatan is yeri sahibi Berkan Harmanci, disarida bulunan raflarda bir kavanozun eksik oldugunu fark etti. Kavanozun kirilmis olabileceginden süphelenen Harmanci, güvenlik kameralarini incelediginde kavanozlardan birinin çalindigini gördü.

"Yemesin, getirsin; tazesini hediye edecegim"

Raftaki kavanozlarin teshir ürünü oldugunu ve taze olmadigini söyleyen is yeri sahibi Berkan Harmanci, tursulari çalan kisiyi dükkanina davet etti ve taze tursudan hediye edecegini söyledi.

Harmanci, "Çok üzücü bir durum, 50 lira etmeyecek bir ürün için kendilerini rezil ediyorlar. Biz onu teshir ürün olarak rafta sergiliyorduk yaklasik bir seneden fazladir duruyordu orada ve taze degildi. Çaldigi tursulari sakin yemesin, dükkanimiza gelsin. Ben tazelerini hediye edecegim" dedi.



Olay ani güvenlik kamerasinda

Öte yandan meydana gelen olay, is yerinin güvenlik kamerasi tarafindan görüntülendi. Görüntülerde 50’li yaslarda bir kisinin önce is yerinden tursu aldigi, daha sonra da yeniden siraya girdigi ve sirada oldugu esnada tursu kavanozlarindan birini alarak uzaklastigi anlar yer aldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile