Tuzluca’da Kanalizasyon Çalışmaları

Iğdır’ın Tuzluca ilçesinde ilkbaharda startı verilen ve bütün ilçeyi kapsayacak olan kanalizasyon hattı döşeme çalışmaları son sürat devam ediyor.

Belediye Başkan Vekili Çetin Ada, 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin Türkan başkanlığında, “Tuzluca’da Değişim Zamanı” ile başladıkları ve cumhuriyet ile yaşıt ilçeye, tarihi boyunca gelmediği hizmetleri getirdiklerini ve Tuzluca’nın çehresini değiştirdiklerini söyledi.

Bu değişimin devam ettiğini vurgulayan Ada, ilçede yapılan hizmetler ve değişimin bazı kesimleri rahatsız ettiğini ve bu doğrultuda göreve geldiklerinden beri sürekli şikayetlere maruz kaldıklarını, yapılan hizmetlerin ortada olduğunu ve bu hizmetlerin herkes tarafından görüldüğünü söyleyerek, “Bizler, yargıya güveniyoruz. İnşallah Başkanımız Ahmet Sait Sadrettin Türkan da en kısa zaman içerisinde aramızda olur. İlçemizde yapılan ve devam eden hizmetlerimiz dışında, daha yapılacak çok hizmetlerin olduğuna inanıyoruz” dedi.

Başkan Vekili Çetin Ada, ilçe merkezi dışında arıtma tesisinin olacağı alandan döşemesine başlanan kanalizasyon hattının ilçe merkezine kadar ilerlediğini ve çalışmaların şu anda Aşağı Mahalle’de devam ettiğini belirterek, projenin bitmesi ile beraber ilçedeki kanalizasyon sorununun da tarihe karışacağını söyledi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile