Ülkücü Camia Kula’da Buluştu

Ülkücü Camia Kula’da Buluştu

Manisa Ülkü Ocakları İl İstişare Toplantısı, Kula’da gerçekleştirildi.


Bendis Kafe'de gerçekleşen toplantıya Kula Ülkü Ocağı Başkanı Hüseyin Hekimoğlu ev sahipliği yaptı. 15 ilçe ocak başkanları, ocak yöneticileri, ortaöğretim ve üniversiteler birimlerinin temsilcileriyle bir araya gelen Manisa İl Ocak Başkanı Onur Pabuçcuoğlu, günümüzde yaşanan siyasi, sosyal ve kültürel olaylara değindiği konuşmasında, “Ülkücü inanca sahip ve Ülkü Ocakları mensubu gençlerin hiçbir etnik grubun etkisinde kalmaması gerekiyor. Bizler vatanımızın üstünde oynanan oyunların farkındayız ve bilincindeyiz. Ancak hiçbir zaman bu oyunlara kanmadık ve kanmayacağız. Bu hususta da Ülkücü gençlerimizin üstüne çok büyük yük düşüyor. Asla oyuna gelmemelidirler ve sessizliklerini bozmamalıdırlar’’ dedi

Pabuçcuoğlu, kendisinin ve tüm yönetiminin de bu hususta titizlikle çalıştığını ve gençleri daha çok sosyal ve kültürel alanlara yönlendirmeye çalıştıklarını ifade etti.

Pabuçcuoğlu, "Ülkü Ocakları her zaman kaliteli gençler yetiştirmenin çabasını gütmektedir. Bizlerin amacı bu millete, vatan ve millet sevdası ile dolu İslam ahlak bilincine sahip gençler yetiştirmektir. Bu sebeple de her gencimizi ocaklarda görmekten gurur duyarız” diye konuştu.

Konuşmasının ardından ilçe ocak başkanları ile toplantıya giren Manisa İl Ocak Başkanı Onur Pabuçcuoğlu, daha sonra ortaöğretim ve üniversite birimlerinin temsilcileriyle konuştu.

Toplantının ev sahipliğini yapan Kula İlçe Ocak Başkanı Hüseyin Hekimoğlu, toplantının her ay bir ilçede yapıldığını, bu ay da Kula'da yapıldığını belirterek katılımcılara teşekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile