Üniversite Öğrencilerinden Başkan Torun’a Ziyaret

Üniversite Öğrencilerinden Başkan Torun’a Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Pazarlar Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi bölümü öğrencileri, Belediye Başkanı Ahmet Torun’u ziyaret ederek okullarına verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler.

Ziyarete Pazarlar Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi bölümü öğrencileri hazırladıkları çiçekle gelerek Başkanı Torun’a teşekkür ettiler. Öğrenciler adına Halil İbrahim Kaya, “Okulumuzun açılmasında, halen burada eğitim görürken bizim ihtiyaçlarımızı karşılamaya çalışan Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Torun’a teşekkür ederim. İlçede bizler hiç yabancılık çekmedik. Herkesi baba, anne, kardeş ve ağabey olarak gördük ve onlarda bizleri evlatları gibi gördüler. Bizler bu yıl okulumuzdan mezun olup gideceğiz ama Pazarlar’ı hiçbir zaman unutmayacağız” dedi.

Gıda Teknolojisi bölümü son sınıf öğrencisi Buse Kaya ise, “Okulumuza yapılan milyonlarca lira yatırım ve düzenlediğimiz programlarda bizleri hiç yalnız bırakmayan belediye başkanımız Ahmet Torun’a teşekkür ederim. Aynı zamanda Pazarlar halkının bizlere gösterdiği anlayışa ve misafirperverliklerine teşekkür ederim” dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Ahmet Torun, eğitimin desteklenmesi gerektiğini belirterek, gençlere yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu söyledi.

Başkan Torun, "Üniversite öğrencilerinin ziyaret etmeleri bizleri son derece memnun etti. Meslek Yüksek Okulumuz bu yıl ikinci mezunlarını veriyor. Okulumuzdan mezun olanlar bizlerin fahri hemşerileridir. Bizleri unutmayacaklarını biliyoruz. Biz onları evlatlarımız gibi gördük. Eğitim bizim geleceğimizdir. Eğitimi yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Bizim düşüncemiz bu yöndedir. Eğitime yatırım yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile