Üniversiteli Ögrenciler Için 'Ermenek Tarih' Gezisi Düzenlendi

Üniversiteli Ögrenciler Için 'Ermenek Tarih' Gezisi Düzenlendi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi’ne bagli Ermenek Meslek Yüksekokulu’nda okuyan ögrenciler için ‘Ermenek Tarih’ gezisi düzenledi.

Düzenlenen geziye yaklasik 150 ögrenci katildi.

Gezide ilçenin tarihi ve dogal güzelliklerini yerinde görmek isteyen ögrencilere bölüm ögretim üyeleri de eslik etti. geziyi degerlendiren Ögretim Üyesi Dr. Filiz Demir, “Gezimizin amaci ögrencilerimizin kaldiklari yerin tarihini ögrenmeleri ve daha farkli bir bilince sahip olmalariydi” dedi.

Ermenek ilçesinde çok sayida tarihi yerin bulundugunu belirten Demir, "Ögrencilerimiz egitim gördükleri Ermenek ilçesinde basta Ermenek kalesi olmak üzere Maraspoli magarasi ile kaya mezarlari ve diger tarihi yerleri gezme firsati buldu. Bizlerde gezdikleri tarihi yerler hakkinda ögrencilerimize bilgiler verdik” diye konustu.

Ermenek Meslek Yüksekokulu Turizm Rehberligi Bölümü 1. sinif ögrencisi Zeynep Yavuz ise bu gezinin kendisi gibi geziye katilan tüm arkadaslari için de çok faydali oldugunu belirterek, “Ermenek ilçesinde bulunan çok sayida tarihi yeri gezme firsati bulduk. Ayni zamanda gezi sirasinda çok keyifli vakit geçirdik. Hocalarimiz da bizle birlikte bu geziye katildi.

Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile