Üniversiteli Ögrenciler Minik Ögrencileri Kendi Elleriyle Giydirdi

Üniversiteli Ögrenciler Minik Ögrencileri Kendi Elleriyle Giydirdi

Aksaray Üniversitesi’nde (ASÜ) egitim gören ögrenciler sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde ögrencilerden topladiklari paralarla köy okullarindaki minik ögrencilerin kislik ihtiyaçlarini karsiladi. Üniversite ögrencileri minik ögrencileri kendi elleriyle giydirdi.

Aksaray Üniversitesi’nde egitim gören Ultraslan Üni Toplulugu ögrencileri, hava sicakliklarinin düsmesi ve kis sartlarinin zorlasmasinin ardindan Aksaray’in merkeze bagli Cankilli ve Ekecik Gödeler köylerindeki çocuklar için sosyal sorumluluk projesi baslatti. Ögrenciler, köy okullarinda egitim gören çocuklarin kisin giymesi için ASÜ ve Iç Anadolu’daki diger üniversitelerde egitim gören ögrencilerden harçliklarini toplayarak mont ve bot aldi. Sabah saatlerinde köy okullarina giden ögrenciler, siniflara girerek çocuklari tek tek giydirdi. Sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde köy okullarindaki çocuklarin diger ihtiyaçlarini da dinleyen ögrenciler, okullarda ögrencilerle hatira fotografi çektirdi.

Ekecik Gödeler Ilkokulu sinif ögretmeni Özlem Sagiroglu (38), “Köyümüze Aksaray Üniversitesinden Ultraslan ekibi ögrencileri geldi. Ögrencilerimizle hem eglendiler, hediyeleri ile geldiler. Mont ayakkabi hediye ettiler. Çok mutlu olduk. Kiyida kösede kalmis bir köy olsak da unutulmadigimizi bize hissettirdiler. Bu çocuklari çok mutlu ettiler. Biz tesekkür ediyoruz” diye konustu.

ASÜ’de egitim gören ve sosyal sorumluluk projesinde gönüllü olan Gamze Arslan (20), “Ultraslan Üni ailesi olarak bugün Aksaray’da bulunan köy okullarimiza ziyarette bulunduk. Buradaki çocuklar için mont ve bot yardiminda bulunduk. Buradaki çocuklara umut olduk. Her zaman yanlarinda oldugumuzu onlara hissettirdik. Çok güzel zaman geçirdik” ifadelerini kullandi.

Ilkokul ögrencileri de hediyelerden dolayi üniversiteli ögrencilere tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile