Ünlü Sarkici Sultan Bozkurt Zor Günler Geçiriyor

Ünlü Sarkici Sultan Bozkurt Zor Günler Geçiriyor

Son dönemlerde yasadigi bosanma süreci ile gündeme gelen Sultan Bozkurt, bosanmaya çalistigi esi tarafindan tehdit ve taciz edildigini ileri sürdü. Sanatçi aldigi tehditler nedeniyle savciliga suç duyurusunda bulundu. Sürekli yasadigi zorluklar nedeniyle is yerlerini kapatmak zorunda kalan Bozkurt, tehdit ve hakaretler nedeniyle çalisamaz hale geldigini iddia etti.

Geçtigimiz günlerde “Yekte” isimli yeni çalismasini dinleyicileriyle bulusturan Sultan Bozkurt bosanma sürecinde oldugu esi tarafindan tehdit ve taciz edildigini ileri sürdü. Esinden tartismali bir sekilde bosanmaya çalisan ve bu nedenle zor günler geçiren ünlü sarkici Sultan Bozkurt süreç nedeniyle çalisamaz hale geldigini ve bu nedenle iflas ettigini söyledi.



Sanatçi, lüks aracinin Izmir’de bulunan is yerinin otoparkindan çalindigi söyledi.

Bununla ilgili olarak bosanma asamasinda oldugu esi hakkinda savciliga suç duyurusunda bulundugunu söyledi.



Zor günler geçirdigini kaydeden ünlü sarkici Bozkurt, “ Sürekli tehdit mesajlari aliyorum. Her geçen gün yasamima ve özgürlügümü tehdit eden olaylar yasiyorum. Bu kisi is yerlerime adamlar gönderip beni tehdit ediyor” dedi.

Bosanma sürecinde sürekli hakaretlere maruz kaldigini ifade eden Bozkurt, “ Bu nedenle is yerlerim çalisamaz hale geldi. Bu sebeple is yerlerimi kapatmak zorunda kaldim” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile