Uyuşturucuya İzin Yok

Soma İlçe Jandarma Komutanlığı ile Manisa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Sarıkaya köyünde düzenledikleri operasyonda iki kişiyi kenevir ekerken yakaladı. S.K ve oğlu Y.K, ormanlık alana ekilen 5268 kök kenevir bitkisi ve 13 kilo 850 gram kubar esrar maddesiyle yakalandı.

Manisa Valiliğinden yapılan açıklamada; Manisa İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu maddelerle mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar sonucunda; Soma ilçesi Sarıkaya köyü hudutları içerisinde bulunan ormanlık arazide S.K. isimli şahsın uyuşturucu madde imal etmek için kenevir bitkisi yetiştirdiği bilgisine ulaşıldığı belirtildi. Yapılan çalışmalar sonucunda, Narkotik ve Psikotrop Madde Kaçakçılığı yaptığı tespit edilen şüpheli için 20 Temmuz 2011 tarihinde operasyon icra edildiği ifade edilen

açıklamada şöyle denildi: "Operasyonda, Manisa‘nın Soma ilçesi Sarıkaya köyü hudutları içerisinde bulunan ormanlık arazide S.K. ve oğlu Y.K., ağaç kesmek sureti ile açtıkları bölgede ektikleri kenevir bitkilerini sularken suçüstü yakalanmıştır. Şüpheliler ile birlikte 5.268 kök kenevir bitkisi ile 13.810 gram kubar esrar maddesi ele geçirilmiştir."

Adli makamlara sevk edilen baba oğul tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile