Uzunköprü'de Köpek Ölümleri Ile Ilgili Gözaltilar Açiklamasi Belediyeye Bagli Dört Personel Sorumlu Bulundu

Uzunköprü'de Köpek Ölümleri Ile Ilgili Gözaltilar Açiklamasi Belediyeye Bagli Dört Personel Sorumlu Bulundu

Geçtigimiz günlerde Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde meydana gelen ve büyük bir üzüntüyle karsilanan köpek ölümleriyle ilgili olarak jandarma ekipleri ve Jandarma Suç Arastirma Timi (JASAT) tarafindan titizlikle yürütülen sorusturma sonucunda önemli gelismeler yasandi. Olayla ilgili olarak yapilan incelemeler, Uzunköprü Belediyesi’ne bagli bakimevinde görevli dört personelin bu vahim olayin sorumlusu oldugunu ortaya çikardi.

Jandarma ekipleri ve JASAT, köpek ölümlerinin meydana geldigi olay ile ilgili olarak Uzunköprü Belediyesi Bakim Evi’nin güvenlik kameralarini detayli bir sekilde inceledi. Bu incelemeler sonucunda belediyede görevli dört personelin olayla baglantili oldugu tespit edildi. Yapilan bu tespitin ardindan 15 Agustos 2024 tarihinde harekete geçen jandarma ekipleri, olaya karistiklari belirlenen A.I., Ö.B., G.K. ve S.D. isimli sahislari gözaltina aldi.

Gözaltina alinan sahislar, jandarmadaki islemlerinin tamamlanmasinin ardindan adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen süphelilerin adliyedeki islemleri devam ediyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile