Vali Akbiyik Engellilere Sandalye Dagitti

Vali Akbiyik Engellilere Sandalye Dagitti

Hakkari Valisi ve Belediye Baskan Vekili Idris Akbiyik, Hakkari Bedensel Engelliler Dernegi Baskanligi girisimleriyle 3 Pedriatik Çocuk Sandalye ve 3 Yetiskin sandalyeyi engelli ailelerine teslim etti.

Vali Akbiyik, Kiran Mahallesi Sehit Mehmet Ceyhan Caddesi üzerinde bulunan Bedensel Engelliler Dernegi Koordinasyon Merkezini ziyaret etti. Bedensel Engelliler Dernegine basvuran 6 Engelli ve ailesine teslim edilen tekerlekli sandalyeler Vali Idris Akbiyik, tarafindan teslim edildi. Dernek Baskani Mesut Keskin, yaklasik 18 yildir bir çok sponsor ve hayirseverlerin destegiyle 600 adet sandalyeyi teslim ettiklerini söyledi.

Keskin, "Ramazan ayinda toplu gelen 6 adet sandalyeyi maddi ve manevi destegini bizden esirgemeyen engellilerimize daima bir abi nidasiyla yaklasan yasin Valimiz Idris Akbiyik, tarafindan teslim edilmesi ricasinda bulunduk. Valim bizleri kirmayarak bugün bu güzel ve anlamli günde mutluluklarina ortak oldu" dedi.

Vali Akbiyik, bu organizasyonda emegi gecen Dernek Baskani Mesut Keskin’e ve dernek gönüllülerine tesekkür ettikten sonra bir süre Engelliler ve aileleriyle sohbet ederek sorun ve sikintilarini yerinde dinledi. Vali Akbiyik, engellilerle hatira fotografi çekerek dernekten ayrildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile