Vali Akbiyik, Trafik Uygulamasina Katildi

Vali Akbiyik, Trafik Uygulamasina Katildi

Hakkari Valisi ve Belediye Baskan Vekili Idris Akbiyik, Ramazan bayrami öncesi polis ve jandarma trafik ekipleri tarafindan yapilan trafik uygulamasina katildi.

Hakkari Valisi ve Belediye Baskan Vekili Idris Akbiyik, Ramazan bayrami öncesi trafikte emniyet kemerinin önemine dikkati çekmek için polis ve jandarma trafik ekipleri tarafindan yapilan trafik uygulamasina katildi.

"Bayraminiz kemerli olsun" mottosuyla Istiklal Caddesi’nde yapilan uygulamada Vali ve Belediye Baskan Vekili Idris Akbiyik, sürücülere ve araçlardaki vatandaslara emniyet kemerinin önemini anlatti. Bazi sürücüleri emniyet kemeri takmalari konusunda uyaran Akbiyik, vatandaslara güzel bir bayram geçirmelerini temenni etti. Uygulama ile ilgili açiklama yapan Vali Akbiyik, "Tüm Türkiye’de oldugu gibi kentte de kurum ve kuruluslarin katilimiyla emniyet kemerine dikkati çekmek için uygulama yapiyoruz. Her bayramda birçok kisinin trafik kazalarinda yaralanip hayatini kaybetti. Yapilan çalismalarda emniyet kemerinin yüzde 45 can kayiplarinin azalmasini sagliyor. Yüzde 60 da yaralanmalarin azalmasini sagliyor. Biz de tüm Hakkarililere kemerlerini takmalarini rica ediyoruz. ’Bayraminiz kemerli olsun’ diyoruz. Basta Hakkarililer olmak üzere tüm Türkiye’nin mübarek Ramazan Bayramini kutluyorum. Hayirli, huzurlu, kazasiz bir bayram diliyorum" diye konustu.

Uygulamaya Il Jandarma Komutani Tuggeneral Ahmet Kavukçu ve Il Emniyet Müdürü Salavat Mete Pinar, Belediye Baskan Yardimcisi Hamit Zibek ve Soförler ve Otomobilciler Odasi Baskani Abdi Arslan da katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile