Vali Azmi Çelik, Başarılı Sporcuları Kabul Etti

Vali Azmi Çelik, Başarılı Sporcuları Kabul Etti

Japonya’nın başkenti Tokyo’da 2020 yılında düzenlenecek olan olimpiyat oyunlarına hazırlık amacıyla, Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi’ne davet edilen TED Eskişehir Koleji öğrencileri Eskişehir Valisi Azmi Çelik’i makamında ziyaret etti.

Öğrenciler Ramazan Avcı ve Zübeyir Kaan Zünbülcan’a TED Eskişehir Koleji Kurucu Temsilcisi Banu Kurt, Okul Müdürü Esin Keskin ve Spor Eğitmeni Pınar Dalgın da eşlik etti. Nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çelik, hem eğitim hayatında, hem de spor alanında başarılı olan öğrencileri tebrik etti. Türkiye’yi uluslararası alanda temsil edecek sporcuların şimdiden yaptığı hazırlığın önemine dikkat çeken Vali Çelik, “Belki 4 yıl uzun bir süre olabilir. Ülkemizi uluslararası alanda Eskişehir’in de adını duyurarak temsil etmeniz bizim için çok önemli. Zor bir sürece giriyorsunuz. Ama kolayı elde etmenin de adı zaten başarı olmuyor. Bundan sonra 2020 yılına kadar Adana ilinde kamp yapacaksınız. Yeni bir şehre, yeni bir coğrafyaya gidiyorsunuz. Sizlere bundan sonraki hem eğitim hayatınızda, hem de spor çalışmalarınızda başarılar diliyorum. İnşallah 2020 yılında yapılacak olan olimpiyatlardan iki madalya alarak dönersiniz” dedi.

Ziyareti kabulden dolayı Vali Çelik’e teşekkür eden TED Eskişehir Koleji Kurucu Temsilcisi Banu Kurt da, öğrencileri ile gurur duyduğunu açıkladı.

TED Kolejinin Eskişehir’de yaptığı çalışmaları anlatan Kurt, başarılı bir eğitim vermenin yanında öğrencilerin spor, sanat ve kültür eğitimlerine de büyük özen gösterdiklerini aktardı. Eğitim ve sosyal yaşamın senkronize halinde yerine getirildiği zaman başarının kendiliğinden geldiğini bildiren Kurt, TED Eskişehir Koleji’nde burslu okuyan başarılı sporcuların eğitimlerini İçel TED Kolejinde devam ettireceğini söyledi.

Ramazan Avcı ve Zübeyir Kaan Zünbülcan’ın gösterdiği başarının diğer öğrencilere örnek olduğunu ifade eden Kurt, bu haklı gururu kendilerine yaşatan herkese teşekkür ederek konuşmasını bitirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile