Hakkari Il Milli Egitim Müdürlügü’nü ziyaret eden Vali Çelik, kurum yöneticileriyle bir araya geldi. Hizmet binasinda incelemelerde bulunan Vali Çelik, çalismalar hakkinda Milli Egitim Müdürü Nurettin Yilmaz’dan brifing aldi.
Toplantida bir konusma yapan Vali Çelik, egitim kalitesinin artirilmasi için herkese sorumluluk düstügünü vurgulayarak, "Kendi çocuklarimiz için ne istiyorsak, tüm çocuklarimizin yarinlari için de onu istemeli ve bu dogrultuda çalismaliyiz" dedi.
En büyük görev ve sorumlulugun yarinlari saglamak olduguna dikkat çeken Vali Çelik, “Egitim, bir memleketin en degerli alanidir ve egitim camiasi bilginin tasiyicisi, memleketin yüz aki bir meslek grubudur. Bu yüzden sizlere destek vermek ve sizleri yüreklendirmek, bizim asli görevimiz. Egitimin gayesi, yüreginde insan sevgisi olan ve gelecegimize katki saglayacak nesiller yetistirmek olmalidir. Bunun için de ilimizin egitimdeki motivasyonunu ve verimliligini artirmamiz lazim. Ortak akil ve koordinasyonla çok daha iyi islere imza atacagimiza yürekten inaniyorum. Hakkari’den Derecik’e kadar degerler egitimi, okuma aliskanligi, sosyal ve kültürel faaliyetler basta olmak üzere tüm okullarimizda bir sinerji olusturmaya çalisacagiz. Bunu da sadece okul içi faaliyetlerle degil, sivil toplum kuruluslariyla tüm kamu kurum ve kuruluslarini da bu sürece dahil ederek yapacagiz. Tüm gözleri, egitimin üstüne çekmeye çalisacagiz. Biliyoruz ki gözler, egitime çevrildiginde, birçok aksayan konumuz da böylece halledilmis olacak” ifadelerini kullandi.
Vali Çelik, Egitimcilerle Bir Araya Geldi
Hakkari Valisi ve Belediye Baskan Vekili Ali Çelik, Il Milli Egitim Müdürlügü çalisanlariyla bir araya geldi.



















