Vali Çiçek'ten Baskan Yalçin'a ERVA Övgüsü Açiklamasi 'Iyi Ki Varsin Baskanim'

Vali Çiçek'ten Baskan Yalçin'a ERVA Övgüsü Açiklamasi 'Iyi Ki Varsin Baskanim'

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin’in ERVA Spor Okullarina verdigi destegin önemine dikkat çekti.

Vali Çiçek, Talas Mevlana Mahalle Meydani’nda tamamlanan Öz Agaç-Is ERVA Spor Okulunun açilisinda yaptigi konusmada “Boyçelik okulumuzda büyük katkisi oldu. Basakpinar’da bir tane daha açacak ve okul sayimiz 40 olacak. Mustafa Yalçin’in bu projedeki emeklerini unutamam, tesekkür ediyorum. Iyi ki varsin baskanim.” seklinde övgü dolu sözler sarf etti.

“TÜRKIYE’YE ÖRNEK OLAN PROJE”

Baskan Yalçin’in Talas’ta olmayan ERVA okullarina dahi destek olduguna vurgu yapan Vali Çiçek, söyle konustu: “39.’sunu açtigimiz ERVA Spor Okullarinin Mevlana Mahallesi’nde ve bu alanda olmasindan dolayi çok mutluyum. Talas Belediye Baskanimiz Mustafa Yalçin’in sadece burada degil, ERVA Spor Okullarinin her birinde emegi var. Sadece burasi olsa, burasi için tesekkür ederdim ancak burada oldugu gibi Talas’ta olmayan yerlerde de bu projenin en önemli destekçilerinden birisi oldu. Yerlerine hemen teslim ederek bizi çok mutlu etti. Ayni sekilde Boyçelik’te büyük katkisi oldu ve Basakpinar’da da bir tane daha açacak. Basakpinar ile okul sayimiz 40 olacak. Dolayisiyla Mustafa Yalçin’in bu projedeki emeklerini unutamam, tesekkür ediyorum. Iyi ki varsin baskanim.”

YARISMAYLA ORTAYA ÇIKAN BIR MEYDAN

Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin da, “Ülke genelinde yarisma düzenledik. Bu meydan, 54 firmanin katilimiyla gerçeklesen çok güzel bir yarisma sonucu ortaya çikti. Bu parkin herkese hayirli olmasini diliyorum. Sehrimizde ERVA Spor Okullari kivilcimi çakan ve buraya da bir tane kazandiran sayin valimize tesekkür ediyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile