Vali Çiftçi: Simav'da Depremden Sonra Yapılanlar Bir Başarı Hikayesidir

Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, 19 Mayıs`ta Kütahya`nın Simav ilçesinde meydana gelen 5.

9 büyüklüğündeki depremin ardından ilçede yapılan çalışmaların bir başarı hikayesi olduğunu söyledi.

Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Aslanapa, Pazarlar, Çavdarhisar, Gediz ve Şaphane ilçe kaymakamlıkları ve belediye başkanlıklarına yaptığı ziyaretlerden sonra Simav`a geçti. Vali Çiftçi, Kütahya İl Jandarma Alay Komutanı Albay Bektaş Arslan ve Kütahya Emniyet Müdürü Kadir Akbıyık ile birlikte Kütahya Vali Yardımcısı ve Simav Kaymakam Vekili Mustafa İngenç`i makamında ziyaret
etti.

Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, "Deprem sonrası yapılacak her türlü çalışmada her kurum, her çalışan görevini fazlasıyla yerine getirmiştir. Başarı bir kişinin değil, herkesindir. Birlikte başardık. Bu bakımdan herkese teşekkür ederim." dedi.

Vali Çiftçi, Kaymakam Vekili Mustafa İngenç`in bilgi vermesinden sonra toplantıya katılanların beklentilerini ve isteklerini dinledi. Daha sonra Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, İl Genel Meclisi üyeleri, Simav Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şeref Kazcıoğlu ile bir toplantı yapan Vali Çiftçi, deprem sonrası bölgede yapılan çalışmalar, TOKİ afet evlerine depremzedelerin yerleşmeleri, devam eden okul ve hükümet konağı inşaatları hakkında bilgi aldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile