Vali Coskun; 'Anne Sevgisi, Sevgilerin En Büyügü, En Kiymetlisidir'

Vali Coskun; 'Anne Sevgisi, Sevgilerin En Büyügü, En Kiymetlisidir'

DENIZLI – Denizli Valisi Ömer Faruk Coskun, Anneler Günü mesajinda; “Varligiyla hayata anlam katan, sefkat dolu yüregiyle çocuklarina yol gösteren annelerimizin hakki hiçbir sekilde ödenemez. Anne sevgisi, sevgilerin en büyügü, en kiymetlisidir” dedi.



Denizli Valisi Ömer Faruk Coskun, Anneler Günü nedeniyle bir kutlama mesaji yayimladi. Vali Coskun, mesajinda;

“Sevginin, sefkatin ve merhametin timsali olan ve hayatimizdaki en kiymetli varligimiz annelerimize ithaf edilen bir Anneler Günü’nü daha hep birlikte kutlamanin mutlulugunu yasiyoruz.

Insan; sevgiye, ahlaka, erdeme, iyilige dair bütün duygu ve düsüncelerinin temelini anneden alir. Anne sadece insani dünyaya getiren bir varlik degil ayni zamanda insanin dogdugu andan itibaren hem koruyucusu hem de ögretmenidir. Varligiyla hayata anlam katan, sefkat dolu yüregiyle çocuklarina yol gösteren annelerimizin hakki hiçbir sekilde ödenemez. Anne sevgisi, sevgilerin en büyügü, en kiymetlisidir. Sevgili Peygamberimizin ‘Cennet, annelerin ayaklarinin altindadir’ sözü, dinimizin annelerimize verdigi önemi ve onlara göstermemiz gereken hürmeti gözler önüne sermesi açisindan çok anlamlidir. Bunun içindir ki annelerimizi kaybetmeden onlarin degerini bilmek, onlari hatirlamak, gönüllerini hos tutmak ve basimiza her zaman tac etmek biz evlatlar için önemli bir görevdir.

Bu duygu ve düsüncelerle, sevgi, fedakârlik, sefkat ve güven gibi duygularla bizleri koruyup kollayan basta sehit ve gazilerimizin anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en kalbi duygularimla kutluyor; ebediyete irtihal eden annelerimize Allah’tan rahmet, hayatta olanlara ise saglikli ve hayirli ömürler diliyorum”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile