Vali Güzeloğlu'nun Veda Ziyaretleri

Vali Güzeloğlu'nun Veda Ziyaretleri

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan son Valiler Kararnamesi ile Mersin Valiliği'ne atanan Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Vezirköprü'ye veda ziyaretinde bulundu.

Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nu kaymakamlık girişinde İlçe Kaymakamı Erol Karaömeroğlu, Garnizon Komutanı Yunus Nadi Erkut, Belediye Başkanı İ.Sadık Edis, parti temsilcileri, daire amirleri ve sivil toplum kuruluş temsilcileri karşıladı. Vali Güzeloğlu, kaymakamlık binası önündeki karşılama töreninde kendisine çiçek veren Cumhuriyet Anaokulu öğrencileri Sıla Altunkaya ve Ahmet Eren Çeken'le hatıra fotoğrafı çektirdi. Karşılamaya gelenlerle tek tek tokalaşan Güzeloğlu, kaymakamlık makamına geçerek kaymakam Erol Karaömeroğlu ile kısa bir görüşme yaptı. Görüşme sonunda Kaymakamlık Toplantı Salonu'na geçildi. Kaymakam Karaömeroğlu burada yaptığı konuşmada, "Görev yaptığı 4 yıllık sürede adımız hizmet, soyadımız Samsun düsturuyla yorulmadan Samsun'umuzu Karadeniz'in yıldızı yapmaya çalışmış, Mersin Valiliği'ne tayini nedeniyle Vezirköprü ve Vezirköprülüleri bir kez daha görme adına bu yüksek nezaket ve teveccühleri nedeniyle Sayın Valimize şahsım ve Vezirköprü adına şükranlarımı arz ediyorum" dedi.
Konuşmanın ardından Vali Güzeloğlu'na, Kaymakam Karaömeroğlu, Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Basri Kalaycıoğlu ve Vezirköprü Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Alper tarafından teşekkür plaketi verildi.
Plaketlerin verilmesinden sonra bir konuşma yapan Vali Güzeloğlu, Vezirköprü'de olmaktan son derece mutlu olduğunu belirterek, gösterilen sıcak konukseverliğe teşekkür etti. Güzeloğlu, "Sizlerle birlikte görev yaptığımız süre içersinde çok güzel anlar geçirdik. Bu karşılıklı sevgi ve sıcaklık içersinde çok güzel hizmetler gerçekleştirdik. Vezirköprü'nün kültürel alt yapısını çok önemsediğimiz çok ciddi bir zenginlik olarak gördüğümüz tarihi miras hem binaları hem geçmişten bu yana kalan eserlerin projelerin başlatılmasına ve bu yıl içersinde İl Özel İdaresi'nden ayırdığımız ödenekle yatırımların başlamasına, Kunduz ve Şahinkayası'nın turizme kazandırılması Vezirköprü açısından çok önemli yatırımlar. Görev yaptığım 4 yıl içersinde güven ve destekleriniz için hepinize şükranlarımızı sunuyorum" şeklinde konuştu.
Kaymakamlık binasından ayrılan Güzeloğlu, belediye binasına giderek Başkan İ.Sadık Edis'i ziyaret etti. Daha sonra adliye binasına geçerek Cumhuriyet Başsavcısı'nı makamında ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile