Vali Hasan İpek Yaylapınar Köyünde İncelemelerde Bulundu

Vali Hasan İpek Yaylapınar Köyünde İncelemelerde Bulundu

Pazartesi günü Merkez bağlı Yaylapınar köyünde çıkan yangın sonucu kullanılamaz hale gelen evlerin durumu hakkında bilgi almak ve incelemelerde bulunmak üzere Bayburt Valisi Hasan İpek, beraberinde Vali Yardımcısı Hakan Hakyemez, İl Jandarma Komutanı J.

Alb. Hacı Demirezen, İl genel meclis başkanı Raci Bayrak, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ziyeddin Babacan ve AK Parti İl başkanı Yusuf Elçi İle birlikte köyü ziyaret etti. Köy muhtarı Hikmet Yazıcıdan ve ev sahiplerinden zarar gören evler ve yangının çıkışı hakkında bilgi aldı. Bayburt’a 30 km uzaklıkta bulunan Yaylapınar köyü Durusu Mahallesinde Pazar günü akşam saatlerinde, elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında, Halit Kaldırım ve Zülküf Can’a ait samanlık ve bir evin çatısının yandığı, Bayburt Belediyesine ait itfaiye ekiplerinin zamanında köye ulaşması ve yangını kontrol altına alınması, olası büyük bir yangının önlenmiş olduğunu belirttiler.

Geçmiş olsun dileklerinde bulunan vali Hasan İpek, İçişleri Bakanımız Sayın İdris Naim Şahin’in köyde tanıdıklarının olduğunu ve geçmiş olsun dileklerini gönderdiğini belirtti.

Ayrıca Milletvekilimiz Bünyamin Özbek’in de selamlarını gönderdiğini belirterek, Valiliğimiz tarafından imkanlar ölçüsünde gerekli yardımlar yapılacaktır.” dedi.

Durusu mahallesinde yaptığı incelemeleri tamamlayan Vali ve beraberindekiler, köy merkezine giderek burada köylülerle görüştü .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile