Vali Ilhami Aktas, 1915 Çanakkale Köprüsü Canli Hayvan Kontrol Noktasinda Incelemelerde Bulundu

Vali Ilhami Aktas, 1915 Çanakkale Köprüsü Canli Hayvan Kontrol Noktasinda Incelemelerde Bulundu

Çanakkale Valisi Ilhami Aktas, Trakya Bölgesine kontrolsüz hayvan geçisini engellemek için Kurban Bayrami öncesi izinsiz, kaçak, küpesiz ve nakil için gereken belgeleri, izinleri bulundurmayan hayvanlarin tespiti için denetim yapan 1915 Çanakkale Köprüsü Canli Hayvan Kontrol Noktasinda incelemelerde bulundu.

Il Tarim ve Orman Müdürlügüne bagli veteriner hekim ve emniyet personeliyle 24 Saat esasina göre denetim yapilan 1915 Çanakkale Köprüsü Canli Hayvan Kontrol Noktasinda incelemelerde bulunan Vali Ilhami Aktas, Il Tarim ve Orman Müdürü Nazan Türkarslan’dan yapilan çalismalar ve denetimler hakkinda bilgi aldi.

Uygulama noktasinda görevli Il Tarim ve Orman Müdürlügü ve Emniyet Personeliyle bir süre görüserek sohbet edip yapilan çalismalar hakkinda bilgi alan Vali Ilhami Aktas, ekiplere çalismalarinda kolayliklar diledi.

Kurban Bayrami öncesi tüm hazirliklarin tamamlandigini ve gerekli önlemlerin alindigini ifade eden Vali Ilhami Aktas, vatandaslarin dini vecibelerini rahatlikla yerine getirmeleri için Il Tarim ve Orman Müdürlügü ve Emniyet Personelinin 24 saat esasina göre denetimlere devam edecegini belirtti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile