Vali İmga: Yerel olmadan, ulusal ve uluslararası olunamaz

Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, radyo kanallarının yerel olmadan ulusal, ulusal olmadan da uluslararası olamayacağını bildirdi.

Radyo Telev

Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, radyo kanallarının yerel olmadan ulusal, ulusal olmadan da uluslararası olamayacağını bildirdi.

Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği (RATEM) Başkanı Dursun Güleryüz ve yönetim kurulu üyeleri Vali Haluk İmga'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Vali İmga, yönetim kurulu ve bilgilendirme toplantını gerçekleştirmek üzere Afyonkarahisar'a gelen RATEM Başkanı Dursan Güleryüz ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

RATEM'in 823 üyesi bulanan büyük bir camia olduğunu dile getiren İmga, mümkün olduğu kadar yerel kanalları izlemeye çalıştığını söyledi. Yerel olunmadan ulusal, ulusal olunmadan da uluslararası olunamadığını aktaran İmga, bunda radyoların büyük emekleri olduğunu bildirdi.

Bölge toplantısını Afyonkarahisar'da yapmaktan son derece mutlu olduklarını dile getiren RATEM Başkanı Dursun Güleryüz ise "823 üyemiz bulunuyor. TRT dahil olmak üzere ulusal, bölgesel, yerel radyolarımızın üye olduğu birliğimiz sektörün tek meslek birliğidir. Biz zaman zaman bölge toplantıları düzenliyoruz. Çünkü Türkiye'nin her yerine yayılmış durumdayız. Bu seferki toplantımızı da Afyonkarahisar'da geçirmenin mutluğunu yaşıyoruz.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile