Vali Karaloğlu, Erciş'teki TOKİ Konutlarında İncelemelerde Bulundu

Van Valisi Münir Karaloğlu, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından depremden sonra Erciş'te yapımına başlanan konutlarda incelemelerde bulundu.

Kaymakam Ramazan Fani ve Belediye Başkanı Zülfikar Arapoğlu ile Karataşlar ve Tekevler bölgesindeki TOKİ konutları inşaatını gezen Karaloğlu, inşaatları yapan firma yetkililerinden bilgi aldı.

Her firmanın yaptığı konutların dış cephe renklerinin farklı renkte olmasını isteyen Karaloğlu, kıştan yeni çıktıklarını ve şantiyelerin çalışmalarını hızlandırdığını söyledi.

Konut inşaatları zor geçen kış şartlarına rağmen devam ettiğini belirten Karaloğlu, şunları söyledi:

''Sayın başbakanımızın Erciş meydanında vatandaşlara 'Ağustos ayının sonunda konutları teslim edeceğiz' sözünü bir talimat kabul ederek o doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. TOKİ yetkilileri, yüklenici firmalar ve herkes işinin başındadır. Söz verildiği gibi eylül ayının başında vatandaşlarımız konutlarına geçer 2012 kışını sıcak yuvalarında geçirsinler diye gece gündüz çalışmalarımız devam ediyor. Birkaç firmamızın iş programına göre gerilik var. Bunu telafi edebileceklerine söz verdiler.' '
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile