Vali Koç Ögretmenlerle Bir Araya Geldi

Vali Koç Ögretmenlerle Bir Araya Geldi

Agri Valisi Mustafa Koç, Il Milli Egitim Müdürlügü’nü ziyaret ederek, yeni göreve baslayan ögretmenlere gül takdim edip, basarilar diledi.

Agri Valisi Mustafa Koç, kurum ziyaretleri çerçevesinde Il Milli Egitim Müdürlügü’nü ziyaret etti. Vali Koç’u Il Milli Egitim Müdürü Hasan Kökrek ve yardimcilari kapida karsiladi. Vali Koç, yeni göreve baslayan ögretmenlere gül takdim ederek, basarilar diledi. Vali Koç, daha sonra “Nuh’un Gemisi” seklinde tasarlanan kütüphaneyi ve TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kimya Teknolojisi Bölümü ögrencileri tarafindan Agri Dagi markasiyla üretilen hijyen malzemelerinin sergilendigi stantlari gezdi. Burada Kökrek’ten kütüphane ve hijyen malzemeleri hakkinda bilgi alan Vali Koç, makama geçerek bir süre Kökrek ile görüstü.

Vali Koç, son olarak Il Milli Egitim Müdürlügü birim amirleriyle toplanti yapti. Toplantida Kökrek’ten il merkezi ve ilçelerinde yürütülen egitim ögretim faaliyetleri ve hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkinda bilgi alan Vali Koç, toplantinin sonunda 2023-2024 egitim ögretim yilinin bütün ögrencilere, velilere, ögretmenlere ve egitim çalisanlarina hayirli olmasini diledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile