Vatandaslarin Köy Konagi Ve Tuvalet Tadilatina Isparta Belediyesi'nden Destek

Vatandaslarin Köy Konagi Ve Tuvalet Tadilatina Isparta Belediyesi'nden Destek

Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, Darideresi köyünde vatandaslarin köy konagi ve tuvaletlerin tadilati için baslattigi çalismalara destek veriyor.

Merkeze bagli Darideresi köyünde vatandaslar, köy konagi ve tuvaletlerin tadilati için çalisma baslatti. Çalismalarda bir noktaya gelen köy halki, Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’den destek talebinde bulundu. Baskan Basdegirmen, köy konagi ve tuvaletlerin tadilati için gelen talebi geri çevirmeyerek gereken her türlü destegi sagladi.

Baskan Basdegirmen, önceden köy konagi olarak kullanilan binanin tadilati için malzeme basta olmak üzere gereken destegi sagliyor. Binanin yagmur oluklari yenilenirken, iç tefrisati da yapilacak. Ayrica önceden okul olarak hizmet veren su anda köy halkinin etkinlik, toplanti gibi amaçlarla kullandigi binanin da yagmur oluklari degistirildi. Köy konaginin tadilati tamamlandiktan sonra bu bina muhtar ve vatandaslara sosyal tesis olarak hizmet verecek.

Darideresi Köyü Muhtari Hanife Tekin, 31 Mart yerel seçimlerinde göreve seçildikten sonra, köyde sosyal bir tesis olmamasi dolayisiyla önceden okul olarak kullanilan binayi temizlediklerini ve 3 odayi da aktif olarak kullandiklarini söyledi.

Okul binasinin altindaki köy konaginin tadilati için çalisma baslattiklarini dile getiren Tekin, “Binanin çatisini yaptik, lavabosunu yaptik ama imkanlarimiz yetmedi. Isparta Belediye Baskanimiz Sayin Sükrü Basdegirmen’den talepte bulunduk. Baskanimiz da sag olsun taleplerimiz için seferber oldu. Oluklarimizi, kumumuzu, çimentomuzu neyimiz ihtiyaçsa her seyi temin etti. Allah razi olsun. Rabbim devletimizi basimizdan eksik etmesin” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile